Om Psykologiska test

Stefan LindstamJag som är ansvarig för texterna på dessa sidor heter Stefan Lindstam, är leg. psykolog och doktorerade 2015 på Universität Mannheim i Tyskland. Avhandlingen heter ”Das FSI Führungsstilinventar und das Integrative Führungsmodell” och kan beställas på amazon.de. Den handlar om testet LSI ledarstilsinventorium som finns tillgängligt i Sverige.

2002 startade jag Psytest AB och har sedan dess konstruerat ett personlighets- och ett ledarstilstest (BP-Basprofil och LSI-Ledarstilsinventorium) samt ett antal begåvningstester.  Jag var 1999-2002 anställd hos Assessio som psykologkonsult.

Vill du läsa mer om metoderna kan du gå till Psytests hemsida.

Här kan du ladda ner Metodkatalog Psytest 2017 (pdf-fil).

Om du är leg. psykolog kan du köpa Psytest´s metoder utan utbildning. Efter ansökan om att bli registerad som användare, behöver Psytest först kontrollera att du finns med i socialstyrelsens register. Därefter skickas inloggning till webbsystemet. Personalspecialister kan få tillgång till metoderna genom att gå en certifieringsutbildning hos Psytest eller vara certifierad i annan testmetod hos välrenommerad testleverantör, alternativt vara certifierad testanvändare av STP/EFPA. Psytest samarbetar också med Lisberg gällande utbildning och licensiering av nya användare.

Kontakta mig gärna för kommentarer om denna hemsida och om du vill diskutera psykologiska testmetoder. Mitt tel nr är 040-6610510 eller 0704-334301 och e-postadressen stefan.lindstam@psytest.se

BP-Basprofil har blivit granskat och rekommenderat av STP enligt de nya EFPA kriterierna

 

BP-Basprofil har blivit granskat och rekommenderat av STP enligt de nya EFPA kriterierna.