Om Psykologiska test

Jag som är ansvarig för texterna på dessa sidor heter Stefan Lindstam, är leg. psykolog och doktorerade 2015 på Universität Mannheim i Tyskland. Avhandlingen heter ”Das FSI Führungsstilinventar und das Integrative Führungsmodell” och kan beställas på amazon.de. Den handlar om testet LSI ledarstilsinventorium som finns tillgängligt i Sverige.

2002 startade jag Psytest AB och har sedan dess konstruerat ett personlighets- och ett ledarstilstest (BP-Basprofil och LSI-Ledarstilsinventorium) samt ett antal begåvningstest.  Jag var 1999-2002 anställd hos Assessio som psykologkonsult.

Vill du läsa mer om metoderna kan du gå till Psytest ABs hemsida.

Här kan du ladda ner Metodkatalog Psytest 2017 (pdf-fil).

Leg. psykologer kan köpa Psytest´s metoder utan utbildning eller licensavtal. Efter ansökan om att bli registerad som användare, behöver Psytest först kontrollera så att man finns med i socialstyrelsens register. Därefter skickas inloggning till webbsystemet. Personalspecialister kan genom utbildning och licensavtal få tillgång till metoderna. Läs mer om utbildningen på Psytest´s hemsida. Psytest samarbetar också med Lisberg gällande utbildning och licensiering av nya användare.

Kontakta mig gärna för kommentarer om denna hemsida och om du vill diskutera psykologiska testmetoder. Mitt tel nr är 040-6610510 eller 0704-334301 och e-postadressen stefan.lindstam@psytest.se

BP-Basprofil har blivit granskat och rekommenderat av STP enligt de nya EFPA kriterierna

 

BP-Basprofil har blivit granskat och rekommenderat av STP enligt de nya EFPA kriterierna.